Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

577,9 ИЛЈ. € / 35,5 МИЛ. ДЕН.

34 решенија

Растително производство

577.851 €

34 решенија