Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

2,4 МИЛ. € / 149,5 МИЛ. ДЕН.

2 решенија

Растително производство

2.430.549 €

2 решенија