Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

108,9 ИЛЈ. € / 6,7 МИЛ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

108.919 €

11 решенија