Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

35,2 ИЛЈ. € / 2,2 МИЛ. ДЕН.

5 решенија

Сточарско производство

35.167 €

5 решенија