Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,2 ИЛЈ. € / 749,8 ИЛЈ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

7.557 €

10 решенија