Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

21,1 ИЛЈ. € / 1,3 МИЛ. ДЕН.

9 решенија

Сточарско производство

21.065 €

9 решенија