Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

24 ИЛЈ. € / 1,5 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

22.352 €

8 решенија