Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

49,8 ИЛЈ. € / 3,1 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

38.576 €

11 решенија