Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

21,2 ИЛЈ. € / 1,3 МИЛ. ДЕН.

5 решенија

Сточарско производство

21.213 €

5 решенија