Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

33,5 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

30.947 €

10 решенија