Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

143,7 ИЛЈ. € / 8,8 МИЛ. ДЕН.

16 решенија

Сточарско производство

143.703 €

16 решенија