Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

86,7 ИЛЈ. € / 5,3 МИЛ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

58.485 €

11 решенија