Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

58,7 ИЛЈ. € / 3,6 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

39.845 €

8 решенија