Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

13,2 ИЛЈ. € / 809,8 ИЛЈ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

10.719 €

10 решенија