Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,8 ИЛЈ. € / 785,5 ИЛЈ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

12.773 €

11 решенија