Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

19,5 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

17.158 €

8 решенија