Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

13,3 ИЛЈ. € / 818,3 ИЛЈ. ДЕН.

9 решенија

Сточарско производство

13.305 €

9 решенија