Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

63,9 ИЛЈ. € / 3,9 МИЛ. ДЕН.

34 решенија

Сточарско производство

57.509 €

23 решенија