Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

20,1 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

20.091 €

10 решенија