Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

17,4 ИЛЈ. € / 1,1 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

13.082 €

10 решенија