Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

39,4 ИЛЈ. € / 2,4 МИЛ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

33.282 €

8 решенија