Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

34,3 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

34.250 €

10 решенија