Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

199,2 ИЛЈ. € / 12,3 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

199.219 €

10 решенија