Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,7 ИЛЈ. € / 660 ИЛЈ. ДЕН.

7 решенија

Сточарско производство

10.732 €

7 решенија