Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

26,6 ИЛЈ. € / 1,6 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

11.965 €

10 решенија