Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

239,2 ИЛЈ. € / 14,7 МИЛ. ДЕН.

34 решенија

Растително производство

239.157 €

33 решенија