Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

147,3 ИЛЈ. € / 9,1 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Растително производство

147.292 €

22 решенија