Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

100,2 ИЛЈ. € / 6,2 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Растително производство

100.188 €

18 решенија