Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

225,7 ИЛЈ. € / 13,9 МИЛ. ДЕН.

24 решенија

Растително производство

225.686 €

24 решенија