Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

19,5 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

19.536 €

12 решенија