Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

52,7 ИЛЈ. € / 3,2 МИЛ. ДЕН.

44 решенија

Сточарско производство

42.568 €

23 решенија