Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

25,5 ИЛЈ. € / 1,6 МИЛ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

14.929 €

13 решенија