Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

11,3 ИЛЈ. € / 697 ИЛЈ. ДЕН.

8 решенија

Сточарско производство

10.665 €

7 решенија