Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

22,2 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

21.234 €

15 решенија