Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

20,8 ИЛЈ. € / 1,3 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

20.776 €

18 решенија