Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

38,2 ИЛЈ. € / 2,3 МИЛ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

37.466 €

10 решенија