Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

19,2 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

24 решенија

Сточарско производство

16.588 €

14 решенија