Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

57,2 ИЛЈ. € / 3,5 МИЛ. ДЕН.

4 решенија

Сточарско производство

57.223 €

4 решенија