Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

127,3 ИЛЈ. € / 7,8 МИЛ. ДЕН.

12 решенија

Растително производство

127.276 €

12 решенија